♡ Snelle levering ♡ Verzending vanaf €3,95 ♡ Gratis vanaf €75,- ♡ Wekelijks nieuwe items

Steffies Choice Nails

 

Steffies Choice Nails in Hendrik-Ido-Ambacht

Welkom bij Steffies Choice Nails!

Mijn naam is Stephanie. Al jaren heb ik een passie voor het verzorgen van nagels. Het is begonnen als een hobby. Als klein kind heb ik twee kromme nagels aan een ongeluk overgehouden en ik heb deze nagels altijd weten te verstoppen voor anderen. Totdat ik als tiener in aanraking kwam met gelproducten. Nu jaren later zijn de producten en technieken zo veel beter geworden, dat je hele nagels kunt bouwen en kunt vormen. 
      
Een aantal jaar heb ik het laten doen, totdat ik voor de zomer van 2022 per toeval één van de beste nagelstylisten van Europa tegenkwam en toen begon het toch wel weer heel erg te kriebelen. Ik ben bij haar in de leer gegaan en heb verschillende diploma's behaald in het werken met gelproducten, zoals bijvoorbeeld (poly)gel op zowel de natuurlijke als kunstnagel, maar ook biab. Later heb ik nog mijn certificaat behaald in Nail Art.

Als gecertificeerd nagelstyliste staan hygiëne en kwaliteit bij mij voorop. Ik werk uitsluitend met de topproducten van Didier Lab en voor de nail art met de producten van Didier Lab, Moyra en Urban Nails. Daarnaast krijgt elke klant een persoonlijke set nagelvijlen en werk ik met handschoenen en een mondkapje.
        
Nu wil ik langzaam gaan starten met een studio aan huis. Op dit moment ben ik bezig om mijn portfolio uit te breiden en daarom is er een leuke actie voor nieuwe klanten en kun je nu voor een leuk bedrag van 20 EUR  per behandeling voor de eerste drie behandelingen jouw nagels laten verzorgen. Het betreft een manicure behandeling en gellak op de (natuurlijke) nagel incl Nail art indien gewenst. 
        
Dus mocht je het leuk vinden om verzorgde en mooie nagels te hebben? Neem gerust contact op!
  Hier vind je meer informatie over de behandeling.
        
  Tot snel!
  Stephanie
          
  Steffies Choice Nails
  Aert de Gelderstraat 18
  3443 DC Hendrik-Ido-Ambacht
        
  tel. 06 18 203 854
  info@steffieschoice.nl